Снимка frognews.bgЩе внесем наш законопроект за изменение в Изборния кодекс на

...
Снимка frognews.bgЩе внесем наш законопроект за изменение в Изборния кодекс на
Коментари Харесай

ДПС внасят свой законопроект за Изборния кодекс след ветото

Снимка frognews.bg

Ще внесем наш законопроект за изменение в Изборния кодекс на първата минута след гласуването на президентското несъгласие в пленарна зала. Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи и зам.-председател на Комисията по правни въпрос Хамид Хамид по време на разискването на ветото на президента Румен Радев върху текстовете на Законопроекта за изменение и допълнение на Изборния кодекс, заяви news.bg .

Припомняме, президентът наложи несъгласие на измененията на ръководещите в изборните правила, с което беше въведен по-висок предел на преференции. Въпреки че от ГЕРБ оповестиха, че ще върнат предходното състояние, решението бе самото несъгласие да се отхвърли в пленарна зала, а по-късно да се внесат нови оферти.

В причините си ръководителят на отрасловата комисия Данаил Кирилов съобщи, че в случай че ветото бъде подкрепено, то отрасловата правна комисия ще подхващат нужните дейности като законодателна самодейност.

Хамид Хамид съобщи, че би трябвало да се изчака мнението на пленарна зала. Нека да се види повторното разглеждане на закона в пленарна зала и едвам тогава да се заявяват политически визии по отношение на ветото, прикани той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР